Wij hebben een passie voor evenementen

En die delen we graag met u

Square Events

Wij zijn een team van jonge, gedreven mensen die geloven in een nieuw hoofdstuk voor de catering en evenementen. Afgelopen jaren hebben wij gewerkt in de horeca en in de catering en hebben daar een hoop leuke dingen gezien en geleerd. Echter vinden wij dat er veel ook beter en anders kan. Ook van evenementen zoals festivals genieten we al jaren, maar missen we vaak een persoonlijke aanpak of een goede organisatie. Vanuit onze passie voor eten, evenementen en horeca in het algemeen hebben wij besloten om zelf te beginnen in de evenementen organisatie. Onze missie is een personificatie van catering en evenementen. Bij ons is alles mogelijk en alles bespreekbaar. Wij zijn open, wij zijn creatief en het belangrijkste, wij zijn betrouwbaar.

Onze visie

Het grootste doel dat wij hebben, is het produceren van mooie evenementen. Het maakt ons niet uit of dit een verjaardag in iemands tuin is of een feest voor 1000 man. Elk evenement is bijzonder op zichzelf en verdient ook bijzonder veel aandacht. Wij willen het beste uit alle aspecten van een event halen. Bij het ene evenement is misschien de muziek het belangrijkste, terwijl de volgende keer het eten centraal staat. Hoe dan ook is er aan alles veel en speciale zorg besteed. Om deze visie te verwezenlijken gaan wij altijd langdurig in overleg met de klant, om de beleving van de gast zo optimaal mogelijk te maken. Want onze visie is dat je als gast bij een evenement geen leuke avond moet hebben, maar een fantastische en onvergetelijke avond.

Ons team

Joost Carpay

Het doel van werken in de evenementen business is mensen gelukkig maken. Als mijn gasten gelukkig zijn, ben ik gelukkig. Voor mij is mijn werk mijn hobby, passie en verslaving. En deze deel ik graag met iedereen!

Fabeya Kaygun

Ik ben zelf een groot liefhebber van (grootschalige) festivals. Voor mij is het een doel om zelf ooit zo'n evenement te creëren. Met de oprichting van Square Events heb ik de eerste stap gezet.

Meer weten? Stuur ons een berichtje!