Wat doen wij?

Wij verzorgen de complete productie van evenementen, groot en klein.

Catering

Party Catering

Eten van topniveau, bediening persoonlijk en beleefd. Opbouw en afbouw helemaal verzorgd. Square Events staat voor u klaar als het gaat om party catering. Wij zorgen ervoor dat alles precies geregeld wordt zoals u dat wilt. Kies voor het eten uit een van onze spraakmakende concepten. Had u al een heel eigen menu in uw hoofd? Dan zorgen wij ervoor dat het mooi op de tafel terecht komt. En de dag na het evenement is alles weer zoals het er eerder uitzag.

Square Thuis

Geeft u een diner voor vrienden bij u thuis? Geen zin om zelf een meerdere gangen diner te bereiden? Huur dan Square Events in! Wij koken voor u en voor we weggaan is alles weer schoon en opgeruimd. Wijn kunt u via ons regelen maar ook zelf. Voor het eten kiest u uit een van onze heerlijke concepten of geeft u zelf aan wat voor menu u wilt hebben. En het mooiste is, u heeft de hele avond de tijd om met uw eigen gasten te praten en te genieten.

Concepten

Bij Square Events vinden we het normaal om voor u al het werk te doen. Om te helpen bij het kiezen van het juiste eten voor uw partij hebben wij een aantal food concepten bedacht. Hierdoor kunt u net als in een restaurant een keuze maken tussen een aantal mooie gerechten. Heeft u zin in iets anders? Dan denken we uiteraard met u mee. Klik hier om meer te weten te komen over onze concepten.

Onder de induk? Vraag een offerte aan!