Catering? Feest? We doen het allemaal

Wij hebben speciaal voor u 6 uitgekiende concepten bedacht, die samen elk etentje een feest maken.

Fast 'n Fresh

Het liefst schotelt Square Events u een culinair 6 gangen diner voor. Maar soms heeft u geen tijd om uren te gaan zitten. Het concept Fast 'n Simple combineert het beste van twee werelden. Hoewel de gerechten simpel zijn, zijn ze fantastisch van smaak. Echter is het concept ook ontwikkeld om veel mensen op een hoog tempo eten te serveren. Zo blijft er meer tijd over om andere dingen te doen.

Fresh 'n Furious

Zin in een gezonde, spannende maaltijd? Dan is dit concept iets voor u. Bij Fresh 'n Furious worden verse producten gecombineerd met een interessante twist. Zo is elk gerecht weer een culinaire verassing.

Gustoso

De Italiaanse keuken is een van de meest veelzijdige en lekkerste keukens die er bestaat. We zorgen voor een scala van bekende en minder bekende Italiaanse gerechten, soms met andere invloeden gecombineerd. De inspiratie komt uit Italië, de punctionaliteit en perfectie uit Nederland. Gegarandeerd goed dus.

'Round the Square

Bij Square Events hebben we een grote passie voor koken. Deze passie willen wij graag met u delen. Dit concept bestaat uit een foodeiland waar in het midden in een open keuken al het eten vers bereid wordt. Zowel lekker als spectaculair! Een genot om te zien én te proeven.

Next is You

Wij bedenken graag dingen voor u. Maar misschien heeft u al helemaal in uw hoofd hoe uw evenement eruit moet zien. Dan denken we graag met u mee om dit te verwezenlijken. Van menu tot aankleding, personeel tot optredens, alles is mogelijk bij ons. Bij dit concept staan uw eigen ideeën als klant nog meer centraal dan normaal. Wij produceren het hele evenement rondom uw visie.

Square thuis

Geeft u een diner voor vrienden bij u thuis? Geen zin om zelf een meerdere gangen diner te bereiden? Huur dan Square Events in! Wij koken voor u en voor we weggaan is alles weer schoon en opgeruimd. Wijn kunt u via ons regelen maar ook zelf. Voor het eten kiest u uit een van onze heerlijke concepten of geeft u zelf aan wat voor menu u wilt hebben. En het mooiste is, u heeft de hele avond de tijd om met uw eigen gasten te praten en te genieten.

Trek gekregen? Vraag een offerte aan