Wat doen wij?

Wij verzorgen de complete productie van evenementen, groot en klein.

Evenementen

Het organiseren van eigen evenementen

Onder de naam Square Events produceren wij ook eigen evenementen. Hiervoor zijn wij altijd op zoek naar nieuwe vormen van muziek en ander entertainment. Bij onze evenementen is er veel ruimte voor nieuwe creatieve impulsen. Mocht jij iemand zijn met een goed idee? Neem dan contact met ons op!

Verzorging horeca op uw evenement

Organiseert u binnenkort een (groot) evenement? Heeft u geen idee hoe u de horeca moet organiseren? Dan is het een goed idee om contact met ons op te nemen! Wij kunnen de complete food & beverage voor uw evenement verzorgen, inclusief professioneel personeel. Zo heeft u geen omkijken naar dit gedeelte van de organisatie en kan u zich richten op het creëren van een bijzonder evenement.

Advies bij organisatie evenementen

Wat komt er allemaal kijken bij het organiseren van een evenement? Waar moet ik aan denken en waar moet ik op letten? Allemaal logische vragen als u bezig bent met het organiseren van een evenement. Bent u bezig in de goede richting maar zou u wat meer willen weten over de organisatie van een evenement? Square Events kan u adviseren en ondersteunen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Inhuren horeca personeel

Goed personeel in de horeca kan voor uw gasten de avond tot een nóg hoger niveau tillen. Maar waar vind ik goed personeel? Bij Square Events. Wij verzorgen goed bedienend personeel, bar personeel en party managers. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Onder de induk? Vraag een offerte aan!